Het 'hard' herladen van een webpagina

Uw browser (zoals Safari, Edge, of Chrome) laadt webpagina's van het internet. Om dit proces te versnellen, worden bepaalde elementen, zoals afbeeldingen, opgeslagen op uw computer. Dit gebeurt om alles sneller te kunnen laden. Een nadeel hiervan is echter dat u soms 'oude' versies van webpagina's te zien krijgt die niet zijn bijgewerkt.

Het kan ook nuttig zijn om de pagina "hard te herladen" als je wijzigingen controleert. In Chrome, Edge en Firefox kan je op Windows hard herladen met CTRL+F5.
Op een Mac kan je in Chrome en Firefox hard herladen met Command+Shift+R. In Safari kan je hiervoor ⌘ Command + ⌥ Optie gebruiken.