Hoe lever ik inhoud voor een website of drukwerk aan?

Verzamel alle bestanden en stuur deze in één keer
Om de inhoud voor je website aan Impression aan te leveren, kun je het beste alle bestanden in één keer versturen.
Dit vermindert de communicatie en stelt Impression in staat om alles in één keer te verwerken.

Stuur alle bestanden in één keer met WeTransfer
Je kunt gebruikmaken van WeTransfer, een uniek en gratis platform. Het is handig om de bestanden die je al klaar hebt in mapjes te organiseren.
Bijvoorbeeld, als je een pagina genaamd 'Over ons' hebt, maak dan een map met de naam 'Over ons' en plaats daar de teksten, afbeeldingen en video's in.
Op deze manier kunnen we alles gemakkelijk terugvinden.

WeTransfer is echt uniek
Zodra je alle bestanden in mapjes hebt verzameld, plaats je al deze mapjes in een projectmap.
Vervolgens kun je de gehele projectmap op het WeTransfer-scherm plaatsen.
Op die manier ontvangen we alles zoals het is georganiseerd, wat zorgt voor duidelijkheid en voorkomt verwarring.