Hoe test ik of mijn mail goed aankomt?

Je kan testen of je mail aankomt op deze wijze;

1. Ga naar https://www.mail-tester.com/
  2. Op de pagina staat een email adres met een 'kopieer knop' er achter.
  3. Ga naar je mail programma, maar laat de pagina van Mail-tester.com open staan op de achtergrond.
  4. Plak het email adres in aan 'aan:'  veld.
  5. Vul het onderwerp met wat tekst, doe dat ook met het email-veld zelf (ook controleert het systeem op inhoud)
  6. Stuur de mail.
  7. Ga terug naar de Mail-Tester.com pagina welke nog open stond.
  8. Druk op de 'Check Vervolgens je score'.
  9. Vervolgens krijg je jouw score. Als dit boven de 7 is, is de kwaliteit redelijk.
  10. Wil je ons mee laten kijken? Zend dan de link die rechts onder de pagina staat. (iets dergelijks als https://www.mail-tester.com/test-6lcqltl61)

Succes met het testen. Let op; je kan slechts 3 testen gratis per dag doen.
Mail Genius heeft ook een gratis mogelijkheid; https://www.mailgenius.com/ als alternatief.