Wanneer voert Impression backups uit?

Backupschema van Impression

Wanneer voert Impression backups uit?

Impression heeft een gepland backupproces dat dagelijks rond 2:00 uur 's nachts plaatsvindt.
Websites waarvan de domeinnaam begint met de letter A worden het eerst geback-upt, terwijl websites die beginnen met de letter Z als laatste aan de beurt zijn.

Details van het backupproces:

- Elke nacht wordt er één backup gemaakt, wat resulteert in een totaal van 8 opeenvolgende backups.
- Na de negende dag wordt de oudste backup verwijderd om plaats te maken voor een nieuwe.
- Naast de dagelijkse backups bewaren we ook backups die 14 dagen, 3 weken en 5 maanden oud zijn. Hierdoor is het mogelijk om in sommige gevallen een backup van een half jaar oud te herstellen.

Let op: Het zelf terugzetten van backups is niet mogelijk. Indien je een backup wilt herstellen, verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar support@impression.nl.
Op verzoek kunnen bestanden en databases ook via WeTransfer naar je verzonden worden.