Controleer regelmatig je webformulieren

Als je een website hebt met formulieren, dan is het belangrijk om te weten dat deze formulieren niet altijd aankomen bij de ontvanger. Dit kan te maken hebben met technische redenen of spamfilters die te kritisch ingesteld staan. Het is dan ook zaak om regelmatig te controleren of de mails wel aankomen.

Helaas kan de hoster hier niet altijd bij helpen, omdat deze niet het gehele mailtraject in beheer heeft. Het is daarom belangrijk dat klanten zelf hun website controleren op de ontvangst van formuliermails. Als je merkt dat je plotseling minder mail krijgt uit een formulier, test het dan zeker even.

Kortom, als je een website hebt met formulieren, dan is het essentieel om regelmatig te controleren of de mails wel aankomen. Zo voorkom je dat belangrijke informatie verloren gaat of dat klanten geen reactie krijgen op hun berichten.